Lelaki Coat Apa Sweater, Seluar, Kasut kelihatan baik

Pada musim sejuk, kot adalah item tunggal yang sangat liar. Pilihan kot di pakaian dan warna dan coraknya sangat besar, dan ia juga boleh membuat gaya fesyen yang berbeza. Mari kita lihat kot fesyen lelaki dengan 10,000!

Kot dengan sweater kolar yang tinggi

Sweater kolar yang tinggi nampaknya mempunyai trend tiruan trend di musim sejuk ini, dengan gaya retro kecil sweater kolar tinggi adalah perangai yang lebih bergaya.

Begitu juga, kot dan baju sejuk yang tinggi dicampur dengan sendirian, dan sweater leher tinggi putih dilengkapi dengan kot biru, dan ia juga sangat bergaya dalam warna.

Kot hitam dan putih dengan baju

Jika anda memilih sebuah gratiter, yang dipilih di dalam pilihan tidak boleh terlalu diratakan, jadi ia akan memberi orang perasaan kepada Tuhan, kot gred putih kelabu ini memilih untuk menyesuaikan baju putih yang mudah, satu set yang sangat bergaya.

Kot biru gelap dengan sweater

Kot ini juga sama dengan penumpuan warna, dan sweater biru dilengkapi dengan kot bulu biru yang mudah, dengan jeruk terang di kot, seluar kasual badan yang lebih rendah, kaki memakai kasut kulit coklat. Seluruh penyelarasan tidak pendek.

Besi Merah Double-Breasted Windbreaker + Creousers Beige

Warna hitam terlalu gelap, musim sejuk ini tidak buruk, anda boleh memecahkan anda membosankan, membiarkan anda menjadi kemuncak bergaya jalan, jaket windbreaker berganda merah, suasana gaya, klasik, dengan warna kuning muda yang diketuai dengan fesyen dan Avant-Garde!

Camel Coat.

Coat unta adalah warna yang sangat klasik, dan ia juga merupakan salah satu gaya yang diperlukan dalam almari pakaian lelaki surut. Black kelabu sweater dan seluar kasual sederhana bersama-sama, seluruhnya kelihatan sangat bergaya, kemudian sepadan dengan kasut Oxford Retro yang mudah.

Previous Article

Bagaimana untuk memanaskan cinta yang berbeza?Cara terbaik untuk bergaul dengan cinta yang berbeza

Next Article

Wanita di musim sejuk dengan pakaian kelihatan baik?

Bagaimana untuk membersihkan kalung perak sterling?

Ramai gadis sekarang lebih suka kalung perak sterling. Jika kalung ini tidak dikekalkan untuk masa yang lama, mudah untuk merosot. Mari kita lihat. Bagaimana untuk membersihkan kalung perak sterling? Adakah kalung perak sterling akan pudar? […]

Cara memohon topeng untuk menyerap dengan baik

Pelajar tahu bahawa mereka mahu menjadi cantik, kecuali pembersihan dan penyelenggaraan asas, dan memohon topeng juga cara yang baik. Terdapat banyak topeng seperti rumah saya. Jika topeng di kabinet kosong, ia akan panik. Tetapi kita […]