Wanita di musim sejuk dengan pakaian kelihatan baik?


Musim sejuk sejuk semakin dekat dan dekat, dan pakaian nipis tidak cukup untuk menahan sejuk; jika memakai terlalu berat, ada seorang wanita cantik yang suka keindahan. Jadi bagaimana untuk memadankan pakaian pada musim gugur dan musim sejuk juga merupakan perkara yang sangat menyusahkan. Walau bagaimanapun, kita merampas trend trend, menguasai kemahiran yang hampir sama ini, memilih satu set pakaian yang hangat dan tidak dapat diselesaikan, tidak begitu sukar.

Musim sejuk, tidak kira betapa memakainya tidak dapat dipisahkan: Sweater Sweater

Sweater dibahagikan kepada pelbagai jenis, pertama dibahagikan kepada kasmir, merajut, yar, dan lain-lain dari kain. Dari versi, ia dibahagikan kepada, pelangsingan, longgar, model panjang boleh memilih mengikut tubuh mereka sendiri dan gaya kegemaran, dan tidak kira apa sweater gaya bahan sangat baik, dengan jaket bawah, mengambil jaket kapas, kot bulu rambut Coat, ambil bingkap kecil, pakaian setengah, dan sebagainya. Semua yang bergaya.

Walau bagaimanapun, ramai wanita tidak begitu ideal. Xiaobian Menurut trend trend tahun ini dan kumpulan pakaian massa, perlawanan yang paling popular masih longgar sweater bersatu + seluar slim, baju sejuk untuk memilih warna kolar yang tinggi Versi longgar adalah sedikit malas, elegan , sangat wanita!

Squats Slim sangat penting, pilih kesilapan dengan sweater, tidak ada padanan, kerana sweater memilih warna pepejal warna sweater panjang, maka kaki kecil tidak akan memilih terlalu nada. Cuba untuk memilih sedikit mewah, seperti gambar di atas; fabrik garis halus, kaki seluar karat langsing kaki, visual menarik jenis kaki panjang, nipis dan tinggi, musim bunga dan musim luruh boleh dipakai, dengan baju sejuk yang sangat dipadankan.

Trend yang bergaya ini dipadankan: bahagian atas badan longgar sweater kolar tinggi + seluar grilat, seluruhnya kelihatan sangat mudah dan elegan, badan atas longgar, sweater gaya malas, badan yang lebih rendah adalah seluar nipis, seluar nipis, kedua-duanya sangat saling melengkapi , sangat wanita! Saya percaya bahawa anda sudah suka set ini yang sepadan?

Previous Article

Lelaki Coat Apa Sweater, Seluar, Kasut kelihatan baik

Next Article

Bagaimana untuk memakai badan nipis dalam bentuk pir?

Apakah rambut pendek?

Gadis-gadis mencari gaya rambut yang sesuai dapat memberikan imej luaran mereka sendiri. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, lebih ramai gadis telah mula mencuba beberapa gaya rambut pendek, dan mereka telah mencapai hasil yang lebih baik. Hari […]