Een lijst met twee prijzen en vier prijzen negen prijsprijs

Wat is het verschil tussen de prijs/4 prijs/9 -prijs, hoe te kiezen?
Ten eerste, de leeftijd van vaccinatie
1. Tweede valent HPV-vaccin: de leeftijd van vaccinatie is 9-45 jaar oud.
2, vierhoek HPV-vaccin: inoculatie leeftijd is 20-45 jaar oud.
3. Negen-prijs HPV-vaccin: de leeftijd van vaccinatie is 16-26 jaar oud.
Twee, HPV -modellen zijn verschillend
1. Tweede valent HPV -vaccin: HPV -modellen omvatten HPV16, Type 18 -virussen
2, vierhoek HPV -vaccin: HPV -modellen omvatten HPV6, 11, 16, 16, 16, Vier virussen van type 18.
3. Negen -valent HPV -vaccin: HPV -modellen omvatten HPV6, Type 11, 16, 18, Type 18, Type 31, Type 33, 45, 52 en 58 soorten negen virussen.
Verschillende preventie -effecten
1. Tweede valent HPV -vaccin: kunnen 70%van baarmoederhalskanker voorkomen.
2. Tetheval HPV -vaccin: kan 70%van baarmoederhalskanker en 90%genitale wratten voorkomen.
3. Negen -valent HPV -vaccin: 90%van baarmoederhalskanker, 85%vaginale kanker, 50%baarmoederhalskanker op laag niveau, 90%condyloomacuminatum en 95%anale kanker.

Uitgebreide informatie:

Mensen die niet moeten worden gevaccineerd door HPV -vaccin
1. Cocons van Jiawei Miao (G4) Jiawei Miao (G9) Huiyankang (C2 ) Een allergische reactie, mag niet worden gevaccineerd
2. Als een component in baarmoederhalskanker vaccin allergisch is, moet deze niet worden gevaccineerd
3. Er is een hemorragisch probleem, zoals: diffuse bloedvaten (dic dic (DIC), Spontane bloedplaatjesreductie van paarse vlekken (punt), bloedplaatjesreductie (u0026 lt; 20.000/mm3, spontane bloedingen) of een speciaal geval van vaccinatie op de armen (zoals de arm van patiënten met borstkanker), niet worden gevaccineerd
4. Mensen met speciale ziekten, drugs en voedselallergieën, abnormale immuunfunctie, mensen die niet geschikt zijn voor eieren, eiwitten of allergische reacties
5. Mensen met brood, gist en kaasallergieën mogen niet worden gevaccineerd [123 123] 6. Degenen die besmet zijn met hoge koorts (37,8) mogen niet worden gevaccineerd
7. Vrouwen die zwanger zijn of vrouwen die van plan zijn zich voor te bereiden op zwangerschap, mogen niet worden gevaccineerd
8. Vrouwen die lijden Van baarmoederhalskanker of pre-cancer laesies mogen niet worden gevaccineerd
9, vrouwen borstvoeding geven, inoculatie regelen na het stoppen van de borsten
Referentiegegevensbron: Baidu encyclopedia-nine Valentine HPV-vaccin
Referentiegegevens Bron: Baidu encyclopedia- Cervicale kankervaccin

Cervicale baarmoederhalskankervaccin: wat is het verschil tussen 2 prijs, 4 prijzen en 9 prijzen? Experts leggen u in één keer uit


HPV -vaccin is verdeeld in twee prijzen, 4 valentie, 9 valentie en de prijs vertegenwoordigt vaccins om virustypen te voorkomen.


2-valent vaccin
Toepassingsbereik: 9-25 jaar oude vrouwen

HPV is een groot gezin. Op dit moment zijn er meer dan 200 soorten HPV -typen. Afhankelijk van de carcinogeniteit is het verdeeld in typen met een hoog risico en lage risico.

HPV met hoge risico kan kanker veroorzaken, zoals baarmoederhalskanker, vulvaire kanker, vaginale kanker en HPV’s met een laag risico, kunnen huidratten en genitale wratten veroorzaken.

Introductie van experts: de tweede prijs baarmoederhalskankervaccin is geschikt voor het voorkomen van baarmoederhalskanker, cervicale epitheliale tumorlaesies (CIN1/2/3) en cervicale epitheliale tumorlaesies (CIN1/2/3) veroorzaakt door type 16 /18 Human Nipple Tumor Virus (HPV). AIS (AIS). Experimenten hebben aangetoond dat het binaire vaccin van baarmoederhalskanker ook kruisbescherming heeft voor 31, 33 en 45 typen met hoge risico. Kan voorkomen dat 70%van baarmoederhalskanker en premium baarmoederhalskanker -gerelateerde pre -cervicale laesies met een hoog graad met hoge daad.

Twee valent vaccin

Toepasselijk bereik: 20-45-jarige vrouw

Twee valent baarmoederhalskanker vaccin verhoogde 6 en 11 hpv-virussen op basis van twee -waarlijk vaccin. Volgens de goedkeuring van de State Food and Drug Administration is het tetravalente HPV -vaccin goedgekeurd in China geschikt voor het voorkomen van baarmoederhalskanker en cervicale epitheliale tumorlaesies (CIN1/2/2/2/2/2/2 veroorzaakt door type 16/18 Menselijk papilloma (HPV). 3) en de klier (AIS).
Op basis van 2 -price -vaccin kan 90%van de genitale wratten worden voorkomen.
Negen-valent vaccin

Toepasselijke reikwijdte van het vasteland: 9-26-jarige vrouwen

Hong Kong: 16-45-jarige vrouw

Taiwan, Singapore: 9-45-jarige vrouwen

HPV Nine-valent vaccin, 31, 33, 45, 52 en 58 vijf HPV-virus subtypen werden toegevoegd op basis van de oorspronkelijke vier prijzen om te voorkomen 90%van baarmoederhalskanker.


De prijs van de tweede en vierde order- en negende bestelling van de tweede en vierde stappen, dan is de kloof relatief groot, als je geld hebt als je geld hebt. U kunt negen -order spelen
2. Wat zijn de verschillen tussen negen prijzen en vier prijzen?
HPV binair vaccin is een vaccin van baarmoederhalskanker gemaakt voor HPV16 en HPV18 -infectie. Omdat HPV16 en HPV18 worden veroorzaakt door meer dan 70%van de hPV -subtypen van baarmoederhalskanker. Daarom kan het HPV -binaire vaccin het risico op baarmoederhalskanker na spierinjectie aanzienlijk verminderen.
Vaccin van baarmoederhalskanker is gebaseerd op HPV16 en HPV18 dubbele valse vaccins, met twee soorten HPV lage risicele soorten HPV6 en HPV11. Omdat deze twee lage -risic typen de geslachtsdelen van mannen en vrouwen kunnen veroorzaken. overgedragen ziekten of huidziekten. Tegelijkertijd kunnen HPV -tetravalente vaccins voorkomen dat mannen en vrouwen reproductieve huidziekten en seksueel overdraagbare aandoeningen.
Het negen valse cervicale vaccin is gebaseerd op het viervoudige vaccin en voegt vijf HPV -subtypen toe die behoren tot de hoogrisicogroep 31, 33, 45, 52 en 58. Het is verreweg het krachtigste vaccin van baarmoederhalskanker.


Het binaire vaccin is alleen geschikt voor damesvaccinatie en kan twee soorten voorkomenHet HPV -virus van nummer 16 en 18, de vaccinatietijd is: 0, 1, 6.
De vier -valent is geschikt voor mannen en vrouwen ouder dan negen jaar oud. Het kan effectief vier soorten HPV -virussen voorkomen, zijn 6, 11, 16, 18, kunnen meer dan 70%van baarmoederhalskanker en meer dan 70%van de genitale wratten voorkomen.
Negen -valent vaccin is ook geschikt voor mannen en vrouwen ouder dan negen jaar oud. Er zijn negen soorten HPV -virusmodellen die kunnen worden voorkomen, namelijk: 6, 11, 16, 18, 31, 3, 45, 52, en 58. Virussen kunnen meer dan 90%van de genitale wratten en meer dan 90%van baarmoederhalskanker en andere gerelateerde ziekten voorkomen.
Wat zijn de verschillen tussen de drie vaccins van de tweede prijs en vier valenties?
Baarmoederhalskanker wordt voornamelijk veroorzaakt door de infectie van het menselijk papillomavirus (HPV). Het is een vrouwelijke kwaadaardige tumor die alleen de tweede is voor borstkanker. Er zijn elk jaar ongeveer 100.000 nieuwe gevallen in mijn land en elk jaar sterven ongeveer 30.000 vrouwen. Momenteel zijn er drie soorten HPV -preventieve vaccins ter wereld goedgekeurd door respectievelijk de US Food and Drug Administration, en de di -valent HPV (inclusief HPV16 en Type 18 Virus L1 -eiwit), tetravalente HPV (inclusief 6, 11, 16 en 18 type virus L1 -eiwit) en negen valent HPV (met 6, 11, 16, 18, 31, 33, 45, 52 en 58) vaccins.

Met de goedkeuring van de State Food and Drug Administration is mijn land momenteel beschikbaar voor twee -price en vierhoek HPV -vaccin. Monitoring van gegevens en gegevens van klinische proef in mijn land na vermelding in het buitenland tonen aan dat deze twee vaccins al ongeveer 10 jaar in het buitenland zijn gebruikt, die beide veilig zijn. Het bestaande bewijs geeft niet aan dat het HPV -vaccin veilige zorgen heeft.
Er zijn momenteel meer dan 170 verschillende soorten HPV’s. Professor Qiao Youlin, directeur van het Kankerbezit Research Office van de Chinese Academie voor Medische Wetenschappen, zei: “HPV -virus bestaat wijdverbreid, maar slechts 10 van hen hebben de nauwere relatie met menselijke kwaadaardige tumoren en 6 low -risic soorten zijn gerelateerd aan Genitale wratten. Onder hen zijn HPV16 en Type 18 de twee meest risicovirusstammen. Meer dan 70%van de incidentie van baarmoederhalskanker is gerelateerd aan deze twee soorten virusinfecties. Met andere woorden, inoculatie omvat type 16 en type 18 HPV -vaccins, die ongeveer 70%van de 70%kunnen voorkomen waarvan baarmoederhalskanker; en het negen -valent HPV -vaccin verhoogt de preventieverhouding tot 90%. “

” in die vaccineren Om uit te kiezen, kunt u rekening houden met de beschikbaarheid en last van vaccin. “Yu Wenzhou, hoofdarts van de China Centers for Immunization Planning Center, zei dat in 2009 de US Immunization Strategy Implementation Committee heeft gesuggereerd dat er geen keuze is voor de twee vaccins . Twee HPV -vaccins die in China worden vermeld, kunnen bescherming op hoge niveaus bieden voor HPV16 en HPV18 en hebben vergelijkbare effecten bij het voorkomen van baarmoederhalskanker. Momenteel hebben de positioneringsdocumenten van de Wereldgezondheidsorganisatie op HPV -vaccins geen voorkeur voor aanbeveling van drie vaccins. Mensen op verschillende plaatsen kunnen vrijwillig vaccineren volgens de typen en prijzen en prijzen van momenteel beschikbare vaccins.


Neem eerst het vaccin van het humaan papillomavirus (HPV) als een voorbeeld. Het binaire HPV -vaccin (inclusief twee soorten eiwitten, waaronder HPV16 en type 18 virus L1), tetravalente HPV -vaccin (inclusief 6, 11, 16 en 18 virus L1 vier Eiwitten.) HEJIU -geprijsd HPV -vaccin (met 6, 11, 16, 18, 31, 33, 45, 52 en 58 negen eiwitten).

Expansie -informatie:
Vaccin is het vaccin (zoals bacteriën, lixi -seks, virus, enz.) En de metabolieten ervan. genetisch gemodificeerde methoden. Het vaccin behoudt de kenmerken van de pathogene stimulatie van het immuunsysteem van het dier. Wanneer het dier wordt blootgesteld aan dit soort pathogene bacteriën, zal het immuunsysteem bepaalde beschermende stoffen produceren, zoals immuunhormoon, actieve fysiologische stoffen, speciale antilichamen, enz.; Wanneer dieren in contact komen met deze pathogene bacteriën opnieuw, de immuun van het dier, het immuun van het dier, het immuun van het dier, het immuun van het dier, het immuun van het dier, is immuun. Het systeem zal zijn oorspronkelijke geheugen volgen om meer beschermende stoffen te creëren om de schade van pathogene bacteriën te voorkomen.
Vaccin is in het algemeen verdeeld in twee categorieën: preventieve vaccins en therapeutische vaccins. Preventieve vaccins worden voornamelijk gebruikt voor ziektepreventie. De ontvangers zijn gezonde personen of pasgeborenen; therapeutische vaccins worden voornamelijk gebruikt voor personen die ziek zijn en de ontvangers zijn patiënten.
Volgens de traditionele en gewoonte kan het worden onderverdeeld in virusreductievaccins, actieve vaccins, antitoxine, Aziatische eenheidsvaccins (inclusief polypeptidevaccins), dragervaccins, nucleïnezuurvaccins, enz.
Referentiematerialen:
Vaccin? Baidu encyclopedie


Er zijn meer soorten preventie, 2 soorten twee -price -verdediging, 4 levensvatbaarheid, negen prijzen 9 typen. We zijn gingen voor Yuli, en mijn man en ik gingen vechten. Ik was op mijn gemak vroeg. Kanker was geen grap


Er zijn meer soorten preventie, 2 soorten twee -price -verdediging, Vier valent, viervoudige prijs vier typen, negen prijzen 9 typen


Er zijn ook veel soorten vaccins en ze moeten de populariteit van vaccinkennis vergroten. Vaccinatiecontrole moet ook worden versterkt. De nieuwste filmdownload
4. Hoe kan de prijs van een prijsafspraak voor de prijs van de zaailingen?
Over MIAO -platforms kunnen afspraken maken met meer dan twee -waarden, vier -waarden en negen -waarden vaccin, en andere omvatten hepatitis B -vaccin, griepvaccin, rabiësvaccin, enz. Veel vrienden om je heen gebruiken het om een u200bu200bafspraak te maken.


Het openbare verslag van ongeveer de zaailingen kan afspraken maken meer dan twee -waarden, vier -valent en negen -valent vaccin. Andere vaccins (zoals hepatitis B -vaccin, influenza -vaccin, Rabiës vaccin) kan ook afspraken maken. Het is heel praktisch, let altijd op, en veel vrienden om je heen letten er ook op en maken er een afspraak mee.


Ik weet het niet. Ik speel ~ ** OO852-657L ** O4O5 ** ~ ongeveer negen prijzen, vierduizend Hong Kong-dollars.


Dit zaailingsplatform kan een afspraak maken met meer dan twee levensvatbaarheid, vier -waarden, negen -waarden vaccin, andere vaccins (zoals hepatitis B -vaccin, influenza -vaccin, rabiësepidemieZaailingen) kan ook.Veel vrienden om hen heen letten er ook op en maken een afspraak.

Previous Article

HPV foto -infectie

Next Article

Wordt platte wratten verzonden zodra het aanraakt?

Is JMSOLUSIE Golden Silk Mask?

JMSOLUSIE GOUD SILK MASK is een goed gebruikt masker, en het ziet er erg goed uit. Vandaag zal ik het aan u voorstellen, is JMSOLUSIE Gold Silk Mask om te wassen? Wil je het gouden […]