Schade van de menstruatie verlengd

INLEIDING: Tijdens het gebruik van verschillende huishoudelijke apparaten en elektronische apparatuur zullen verschillende elektromagnetische golven worden geproduceerd tijdens gebruik. In het menselijk lichaam zal het menselijk lichaam een u200bu200bslechte impact hebben op de endocriene en reproductieve disfunctie van vrouwen, wat leidt tot endocriene aandoeningen en menstruatieaandoeningen.

De menstruatieperioden van vrouwen zijn koud, die de bloedvaten in de bekkenholte zullen verkleinen en eierstokdisfunctie veroorzaken, wat een te weinig menstruatiestroom of zelfs amenorroe kan veroorzaken.

1. Druk

Vrouwen van de vruchtbare leeftijd, als u lange tijd onder druk staat, nors of emotioneel, zal de functie van hypothalamische hypofyse remmen. Zonder ovulatie begint de menstruatie aan wanordelijk zijn.

2. hebzuchtig.

De menstruatie van vrouwen zal bloedvaten in de bekkenholte veroorzaken, wat leidt tot aandoeningen van de ovariële functie, die te weinig menstruatie of zelfs amenorroe kunnen veroorzaken.

3. Elektromagnetische golven.

Verschillende huishoudelijke apparaten en elektronische apparatuur zullen tijdens gebruik verschillende elektromagnetische golven produceren. In het menselijk lichaam zal het menselijk lichaam een u200bu200bslechte impact hebben op de endocriene en reproductieve functie van vrouwen, wat leidt tot endocriene aandoeningen en menstruatieaandoeningen.

Vierde, constipatie.

Constipatie kan de menstruatiestoornissen van vrouwen veroorzaken. Nadat de ontlasting in het rectum overdreven gevuld is, wordt de baarmoederhals naar voren geduwd en wordt de baarmoeder achteruit gekanteld. Als de baarmoeder lange tijd herhaaldelijk leunt, wordt de ader in het brede ligament gecomprimeerd en gedeblokkeerd. De baarmoederwand zal overbelast zijn en elasticiteit verliest, waardoor lage rugpijn en menstruatiestoornissen veroorzaakt.

V. Drugs.

Misbruik of gebruik een grote hoeveelheid antibiotica, die menstruatiestoornissen, ovulatie en amenorroe voor vrouwen kunnen veroorzaken. Omdat deze medicijnen het eigen verzet van het menselijk lichaam remmen en schaden, leiden ze tot disfunctie van het lichaam.

Previous Article

De ogen van een middelste man lekken een signaal van de verleidde middelste man die van de middelste man houdt

Next Article

De navel is koud en kan onregelmatige menstruatie veroorzaken