Apabila seorang wanita cedera, ia menjadi sangat sejuk. Apabila seorang wanita benar -benar meninggalkan seorang lelaki

Wen | ling mai

-01-

Bagi wanita, cinta lebih tinggi daripada segala -galanya, jika anda mendapati bahawa anda tidak layak untuk cintanya, atau perasaan anda tidak dapat diteruskan, Kekejaman sebaliknya, mereka adalah cara terbaik bagi mereka untuk melindungi diri mereka sendiri.

Saya mengagumi wanita yang paling banyak.

Tidak kira betapa pentingnya lelaki itu sebelum ini, tetapi apabila dia memutuskan untuk melepaskannya, dia tidak akan menyeret air, tetapi dia dipotong menjadi pedang yang tidak kemas, mengepam dalam masa, dan menghentikan kerugian secepat mungkin . Nampaknya kerosakan sebelum ini, hanya mata untuk mereka, kerana mereka tahu bahawa cinta bukanlah seluruh kehidupan, dan mereka mempunyai kehidupan mereka sendiri.

Selepas wanita itu menjadi tidak munasabah, dia tidak akan meletakkan pergantungannya kepada lelaki, kerana dia memahami bahawa roti dapat membuat mereka merasa aman daripada cinta. Mereka lebih bertekad untuk menjadi betul. Mereka boleh membenarkan diri mereka hidup dengan bebas dan bebas, dan wanita yang rasional tidak akan meninggalkan peluang untuk menyakiti lelaki. Anda tahu, kekejaman sebenar wanita tidak dapat dicapai, tetapi ini seperti ini.

-02-

Senyum, tidak lagi memberitahu anda apa Membuat hati mereka semua terharu, jadi mereka diam, tidak mahu menangis, tidak mahu membuat masalah, dan tidak mahu mengatakan kata -kata kepada anda lagi, menjadi tenang dan hati.

Orang tidak berdiam diri, dan mereka lebih senyap dalam diam. Ia adalah satu keinginan tanpa sebarang jangkaan. Apabila dia tidak berpuas hati dengan anda, dia tidak lagi mempunyai banyak masalah kepada anda seperti dahulu, bermain perangai kecil, tetapi menjadi senyap. Silence adalah hati yang paling besar dari seorang wanita, dia menangis, dan perubahan yang paling jelas selepas kejamnya.

Melihat anda sebagai orang asing, acuh tak acuh, tidak peduli dengan semua yang anda suka, akan memancarkan kelembutan dan kebahagiaan. Apabila anda suka, anda juga akan melepaskan kekejaman yang kejam dan acuh tak acuh. Apabila anda mencintai anda, anda satu -satunya saya. Oleh kerana anda tidak tahu bagaimana untuk menghargai, anda menyakiti saya, maka saya akan melepaskannya. Memilih untuk melepaskan bukan cinta, tetapi saya tidak akan melihat kembali anda sekali lagi.

Apabila seorang wanita benar -benar menyerahkan hubungan ini, dia tidak lagi akan bertanya segala -galanya tentang anda. Sama ada anda hidup dengan baik atau miskin, ia tidak akan menjadi bimbang di hati seorang wanita. Sejak itu, anda tidak akan menimbulkan sedikit gelombang di hatinya. Semua keadaan anda tidak ada kaitan dengannya. Ia format segala -galanya pada masa lalu dengan kejam dan menganggap anda sebagai orang asing.

Pisau cepat terputus, tidak lagi dilembutkan, tidak lagi memaafkan anda untuk mencintai seseorang, anda boleh lembut, atau rendah hati, tetapi apabila dia melihatnya dengan jelasIntipati perasaan Duan, jika anda tidak suka, akan merasa kejam menjadi wanita yang kejam. Wanita yang kejam itu hampir tidak dapat menarik balik, dan air mata dan memohon tidak dapat menyentuhnya.

Sesetengah lelaki tidak dapat memahami mengapa wanita sangat lembut dan baik, kenapa mereka begitu sayang ketika berpisah dengan diri mereka sendiri? Adakah hubungan sekali palsu? Mereka tidak faham bahawa wanita begitu kejam, tetapi kerana kelembutan bekas mereka yang membuat diri mereka terlalu cedera. Potongan Pisau Cepat yang kejam adalah sejenis perlindungan untuk diri sendiri.

Wanita itu cedera kerana ia terlalu lembut. Apabila lelaki berfikir bahawa wanita adalah kejam, mereka berfikir bahawa jika anda menghargai pada masa itu, mereka tidak akan membuatnya tidak berpuas hati.

-03-

Ramai lelaki selalu berfikir bahawa kekejaman wanita tidak lebih daripada bising, menjadikan hubungan antara kedua -dua mereka membentuk, dan kematian lama tidak dihubungi. Malah, semakin banyak wanita menangis, semakin banyak dia menangis, semakin menunjukkan bahawa hatinya masih peduli terhadap orang lain dan enggan memisahkan. Dan kasih sayang sebenar wanita tidak dapat dicapai, tetapi ia menjadi seperti itu.

Wanita asalnya lembut dan seperti air, saya hanya mahu menjadi kekasih yang baik untuk burung. Tetapi apabila lelaki menyakiti mereka lagi dan lagi, mereka membuat mereka acuh tak acuh dan kejam.

Saya terbiasa dengan kesakitan seseorang, ada yang menanggung angin dan angin di luar, dan apa yang anda mahu anda lakukan? Saya akan menjaga ketenangan saya, tanpa ekspresi, dan enggan merendah diri. Apabila saya merasa seperti hati yang mati, saya akan pergi, tidak lagi melihat ke belakang, dan saya tidak akan menangis. Biarkan anda memohon lagi. Saya tidak akan memberi anda peluang untuk menyakiti anda lagi.

Wanita tidak munasabah dan sejuk, tetapi kerana mereka terlalu cedera. Mereka yang cedera dan menangis sebelum ini, pada akhirnya, menjadi perisai yang memakai wanita -wanita ini di atas badan mereka. Sekiranya cermin tidak dapat disatukan semula, apabila cermin dipecahkan, walaupun anda mempunyai ikatan hati, anda tidak boleh kembali ke penampilan asal. Perasaan itu sama. Sila hargai wanita di sekeliling anda.

Previous Article

Wanita yang patah dan patah sukar -untuk -bay, wanita yang patah dan dipisahkan adalah semua watak kejam

Next Article

Kaedah penurunan berat badan nasi kaedah pelangsingan

Kenapa skirt putih kelihatan baik?

Dalam impian setiap gadis, terdapat fantasi gadis ajaib, dan kartun zaman kanak-kanak “pahlawan gadis cantik” Saya tidak tahu berapa ramai gadis yang rindu, saya harap saya boleh menjadi seorang gadis cantik. Terutama sessile kecil dan […]