Adakah topeng Skii3D mudah digunakan?

Skii hidup kulit dan topeng muka yang ketat adalah topeng paling mahal di rumah mereka. Sudah tentu, kesannya juga yang terbaik. Banyak gadis mempunyai maklum balas untuk mengatakan bahawa perkara -perkara yang bernilai! Hari ini, saya akan memperkenalkannya kepada anda, adakah topeng Skii3D mudah digunakan? Bagaimana dengan Skii Live Skin dan Topeng Double Face yang ketat?
Adakah mudah menggunakan topeng penjagaan kulit SK-II? Mata dalaman dan sudut luar, pipi, bibir bawah, dan dagu, walaupun pipi sedikit lebar (sebenarnya, saya fikir ia agak intim, gadis dengan sedikit lemak bayi diberkati). Ia sangat selesa untuk digunakan . Mengenai masalah kertas topeng yang sangat tebal, ini lebih penting. Topeng nipis sangat cepat. Sebelum menikmatinya, intipati hilang. Tetapi saya mempunyai topeng kulit yang tebal dan saya meletakkannya dengan ketenangan fikiran selama lebih dari setengah jam, dan saya masih lembap.

Bagaimana dengan kulit Skii yang ramah dan ketat topeng double dibahagikan kepada dua keping bahagian atas dan bawah. Filem atas bertanggungjawab untuk makanan dan pembaikan liang cahaya. Kertas topeng adalah reka bentuk teleskopik tiga dimensi yang paling maju, melampaui reka bentuk 3D umum, strok mendatar, mengangkat menegak, dan membungkus setiap bahagian muka. Ini adalah kemuncak. Antara dua bahan topeng pertama, terdapat komponen positif Pitera?

Topeng ini mempunyai rasa samar -samar, kertas lembut dan lembut, dengan intipati yang cukup, kapasiti penyimpanan air pelembab untuk satu hari, dan tiga model adalah yang terbaik. sepenuhnya. Ia adalah wajah yang lebih kecil, dan saya merasakan sedikit pemutihan. Ia jauh lebih baik daripada pemutihan. Kulit penuh dengan air. Inilah yang paling saya sukai dalam tiga topeng. Harga mahal, tetapi kesannya benar -benar baik, dan ia akan dibeli tanpa had! Setelah menyelesaikan permohonan, masih ada banyak intipati, tetapi saya menegaskannya dalam 20 minit. rosak.

Kesan penggunaan topeng ski3d lebih baik. Jika keseluruhan proses pengeluaran dari sel -sel baru menjadi keratin lama yang ditumpahkan direndam dalam pembaikan nutrien yang ketat. Penambahbaikan kulit akan mempunyai lompatan kualitatif. Selama beberapa hari berturut -turut, anda perlu menggunakannya sekali atau dua kali seminggu. Embun kulit (lap dengan kepingan kapas, boleh didapati atau tidak)+air dongeng+topeng, memohon selama kira-kira 15-20 minit, anda boleh menghapusnya dengan air dongeng (toner lain), atau anda boleh mengurut dan menyerapnya secara langsung, yang penjagaan padat. Gunakan topeng berasaskan kulit berasaskan kulit SK-II dua kali setiap minggu. Selepas lapan minggu berturut-turut, tiga kawasan yang mudah untuk berehat muncul kesan segera. Pada masa yang sama, kualiti kulit bertambah baik. Essence

Previous Article

Berapa topeng Skii3D?

Next Article

Adakah Mask Essence Pola Aurora Huancai?

Makan lima buah kecantikan ini pada musim panas

Pada musim panas yang panas, kulit berminyak untuk marah, lapisan jerawat tidak berkesudahan, apa yang harus saya lakukan jika hujan melanin? Jangan bimbang, cuba kaedah berikut untuk meremajakan kulit anda kepada daya hidup muda … […]