Is het skii3d -masker gemakkelijk te gebruiken?

Skii Living Skin en Tight Face Mask zijn het duurste masker in hun huis. Natuurlijk is het effect ook de beste. Veel meisjes hebben feedback om te zeggen dat dingen het waard zijn! Vandaag zal ik het aan u introduceren, is het skii3d-masker gemakkelijk te gebruiken? Hoe zit het met de live huid van de skii en een strak gezicht dubbel masker?
Is het gemakkelijk te gebruiken SK-II huidverzorgingsmasker? 12 Incisieontwerp, u kunt zien De binnenste ogen en buitenste hoeken, wangen, onderlippen en kin, hoewel de wangen een beetje breed zijn (in feite vind ik het heel intiem, het meisje met een beetje babyvet is gezegend). Het is zeer comfortabel om te gebruiken . Wat betreft het zeer dikke probleem van maskerpapier, is dit onbeduidender. Het dunne masker is erg snel. Voordat u ervan geniet, is de essentie verdwenen. Maar ik heb een dik huidmasker en ik heb het meer dan een half uur met gemoedsrust gezet, en ik ben nog steeds vochtig.

Hoe zit het met Skii’s huid -vriendelijke en strak gezicht dubbel masker is verdeeld in twee stukken van de bovenste en onderste stukken. De bovenste film is verantwoordelijk voor de voeding en reparatie van lichte poriën. Het maskerpapier is het meest geavanceerde drie -dimensionale telescopische ontwerp, het overstijgen van het algemene 3D -ontwerp, horizontale slag, verticale tillen en elk deel van het gezicht strak verpakt. Dit is een hoogtepunt. Een van de eerste twee maskeringrediënten is er een positieve componentpitera?

Dit masker heeft een vage smaak, zacht en zacht papier, met voldoende essentie, hydraterende wateropslagcapaciteit voor één dag, en de drie modellen zijn het beste. Op het moment van het is het zwakke decreetpatroon volledig verdwenen volledig. Het was een kleiner gezicht en ik voelde me een beetje bleken. Het was veel beter dan bleken. De huid was vol water. Dit is waar ik het meest van hou in de drie maskers. De prijs is duur, maar het effect is echt goed, en het zal onbeperkt worden ingekocht! Na het voltooien van de applicatie zijn er nog steeds veel essentie, maar ik dring erop aan in 20 Minuten. Corrupt.

Het gebruikseffect van het skii3d -masker is beter. Als het hele productieproces van nieuwe cellen tot oude keratine -afval wordt geweekt in strakke herstel van voedingsstoffen. De verbetering van de huid zal een kwalitatieve sprong hebben. Een paar dagen achter elkaar moet je het een of twee keer per week gebruiken. Huid dauw (veeg met katoenen plakjes, kan beschikbaar zijn of niet)+feeënwater+masker, vraag ongeveer 15-20 minuten aan, je kunt het afvegen met feeënwater (andere toner), of je kunt direct masseren en absorberen, wat dichte zorg is. Gebruik het SK-II op huidgebaseerde huid op huid gebaseerd dubbele masker op huidbasis twee keer per week. Na acht opeenvolgende weken lijken de drie gebieden die gemakkelijk te ontspannen zijn onmiddellijk effecten. Tegelijkertijd is de huidkwaliteit aanzienlijk verbeterd. Essentie.

Previous Article

Hoeveel is skii3d masker?

Next Article

Is Pola Aurora Huancai Essence Mask?

Voordelen van de vrouw make-up en belang

Voor meisjes kan de grootste uitvinding van de wereld cosmetica zijn. Er zijn veel mensen zelfs zeggen dat make-upmeisjes meer kansen hebben dan degenen die niet goedmaken. Misschien is deze verklaring niet verkeerd, Make-up vertegenwoordigt […]

Lijst zonder hormonen

Zoals we allemaal weten, is het een fatale kwestie voor de kleine fee in cosmetica. Ik dacht erover om geld uit te geven voor de schoonheid, maar ik had niet verwacht het te vernietigen. Vervolgens […]