Voorkom deze vier ziekten in de zomer!

1. De “hete beroerte” van de ziekte in de zomer

Er is minder vocht bij ouderen dan jongeren. Bovendien is de fysiologische reactie traag. “Desequent” kan bloed plakkerig maken. Voor ouderen met hypertensie, hyperlipidemie of cardiovasculaire en cerebrovasculaire aandoeningen komt het neer op “oliën op het vuur”, en de kans op een beroerte zal natuurlijk toenemen. Als het gaat om preventie, moet water ook tijdig worden aangevuld, en tegelijkertijd moet u aandacht besteden aan “drinken als u geen dorst hebt”. De dieetstructuur moet ook worden aangepast en meer koude voedingsmiddelen zoals bittere kalebas- en lotuszaden. Patiënten met hypertensie moeten vaak de bloeddruk meten, de hoeveelheid medicatie aanpassen en de bloeddruk stabiel houden.

2. Huidziekte

Hoge temperatuur is bevorderlijk voor de reproductie van sommige bacteriën en schimmels, die meer huidzweet, vochtige huid toevoegen, en ook gunstig voor de reproductie van sommige bacteriën, dus het is dus het is Gemakkelijk om wat huidringwormziekten te produceren, moet de meest voorkomende huidringwormaandoeningen een ringworm zijn, beter bekend als atleten. Preventie moet gebaseerd zijn op het schoon en droog houden van de huid. Kies voor ringworm sokken zoveel mogelijk katoenen textuur om te zweten te zuigen absorptie. Dit is een van de ziekten in de zomer.

3. Hot Cold

Deze zomerpreventieziekte is ook de “hete windenkoude winden” die we vaak zeggen. weerstand en verkoudheid veroorzaken.

4. Gastro -intestinale ziekte

Zomertemperatuur is hoog, voedsel is gemakkelijk te rotten en te verslechteren en muggen woedend. Voedselvergiftiging enzovoort. Eet daarom geen onreie voedsel in de zomer. Neem niet te lang in koude tijd, vooral niet te veel bevroren voedsel, omdat het plotseling de gastro -intestinale bloedvaten zal verkleinen, de secretie van maagvloeistoffen verminderen, de spijsverteringsfunctie verminderen en de spijsverteringsfunctie verminderen en de spijsverteringsfunctie verminderen en de spijsverteringsfunctie verminderen en de spijsverteringsfunctie verminderen en de spijsverteringsfunctie verminderen en de spijsverteringsfunctie verminderen en vatbaar zijn tot symptomen van bovenste en onderste diarree gastro -intestinalitis.

Previous Article

Glimlach elke dag en verlies 5 kg per jaar

Next Article

Moet -kennis weten van een klein gezond verstand van het beoefenen van zwangere yoga

Eet snel 6 soorten fruit om af te vallen.

Veel mensen kiezen ervoor om fruit te eten om nu af te vallen op de weg van gewichtsverlies, dus weet u wat de vruchten van dagelijks gewichtsverlies zijn? Laten we samen eens kijken. Naast het […]

Bittere meloen tomaat maakt je veel geld

Gids: Herfst is aangekomen, maar de temperatuur is nog steeds een klein beetje. Onder rode en rode ontsteking wil je niet eten eten, gewoon afvallen! Ik kocht een fles olijfolie in de eerste twee dagen, […]