18 jaar en 28 jaar oud praten over welke dispuisels tussen 18 en 28 jaar oud is

18 jaar en 28 jaar oud hebben een decennium, en er zullen wat gaten zijn wanneer ze praten over verliefd worden. Ik geloof dat veel mensen dit gevoel hebben. Laten we eens kijken naar de verschillen tussen 18 en 28 jaar oud in de liefde.

Het verschil tussen 18 en 28 jaar oud

Verschil 1:

Toen ik 18 jaar oud was, geloof ik dat ik genoeg water kan drinken, zolang hij het kan geven ik hou van., Ik zal het geweldig vinden zonder een scruple.

Ik begrijp dat het brood de basis is van liefde. Op basis van liefde zal het de realiteit overwegen.

Verschil 2:

Ik ben 18 jaar oud, ik wil niet komen. Wanneer ik een persoon leuk vind, zal ik het nastreven.

Ik ben 28 jaar oud, ik ben niet langer gemakkelijk te bekennen, en mensen die graag willen leven, zullen twee keer nadenken.

Verschil 3:

18 jaar oud, oneens, ruzie.

Hij weet dat hij zijn humeur kent, probeer de mond niet als een fles te houden.

Verschil 4:

Op 18-jarige leeftijd is liefde meer in de campus, romantisch puur, en minder dan een paar jaar.
28 jaar oud, liefde is meer in de samenleving, het mengen van de realiteit.

Wat is het verschil tussen 18 en 28?

Toen ik 18 jaar oud was, hou ik van iemand, ik zal niet aarzelen, ik wil het Andere partij voelde al mijn enthousiasme van 360 graden. Later werd ik een goed meisje 28 jaar oud, en ik wist ook dat er een reservering was voor het betalen. Iedereen kijkt uit naar een grote liefdesweg, maar na die leeftijd zijn we niet zo goed.

Als ik alleen hou, ben ik heel voorzichtig, probeer het emotionele obstakel van de andere partij niet aan te raken, en ik wil niemand proberen om mijn mate leuk te vinden. Plaats in plaats daarvan deze liefde in je hart, liefde, toon drie punten. Je gaat weer binnen, je gaat terug, maar ik wil een schaamteloos en sterk patroon zijn.

Ik zei, ik kan nog steeds terughoudend zijn om in anderen te geloven, of het kan nog lang wachten, dus ik wil nooit teleurgesteld worden. Ik voelde altijd dat dit niets is, hoe dan ook, ik zal mensen tegenkomen, ik had niet verwacht een persoon te wachten, en ik durfde de volgende keer niet te bewegen.

Als u van de 18e en 28e houdt, wat is er meer aandacht
Toen ik 18 jaar oud was, denk ik dat liefde alles kan overwinnen, de waarde van het gezicht kan overwinnen Is justitie, maar ook zijn er vele malen, veel jeugd kunnen verspillen;

28-jarige, ik ontdekte dat de materiële omstandigheden de basis van liefde zijn, proberen om geld te verdienen Fitness verandert jezelf. Op zoek naar een vriendin die niet erg bezorgd is over zijn gezicht. Ik wil me gewoon comfortabel voelen, ik zal het personage instellenDe eerste plaats zal ook overwegen of het geschikt is voor gezinnen.

Op de leeftijd van 18 en 28 jaar
Toen ik 18 jaar oud was, was ik verliefd, mijn geest is allemaal TA, alsof ik de hele wereld is is gevuld. Vol, het is altijd niet genoeg.Dus ik negeer niet bewust de vrienden om je heen, allerlei broers en zussen verzamelen samen om op te staan.Ik haalde niet eens bewust mijn mobiele telefoon op toen ik bij mijn vrienden was. Ik dacht dat Ta het aan het doen was. Mijn vriend zei dat ik het vergat te houden, dit is normaal.
28 jaar oud is verliefd, Lover is net zo belangrijk als vrienden.Zoals je verder gaat, zul je begrijpen dat ze onmisbaar zijn in je leven.Soms is het de meest waarschijnlijke wanneer en vrienden het ook leuk vinden.Er is geen druk, er is geen gevoelens, geen familie triviale materie, het zal goed zijn.Vrienden haalden de tijd om te verzamelen, te chatten en een heel gelukkig ding, verlichten de druk van het drukke leven.

Previous Article

Een vrouw doet de droom van doorzettingsvermogen volledig pijn, ze is echt verdrietig.

Next Article

Is wit met ernstige geur?

Hoe het Kleeli -reinigingsinstrument opladen?

Clarisonic Kleeli Cleansing Instrument is sterk en mild, en de kleur is erg zacht. Het is super handig om op te laden. Dus hoe kan ik het Cleeli -reinigingsinstrument opladen? Hoe het Cleeli -reinigingsinstrument op […]