Cum să schimbi lanțul pungii cu lanț, care este anotimpul potrivit și pentru ce anotimp este potrivit

Genti cu lanț, aceasta este ceea ce le place multe femei, acesta este într -adevăr un simbol al femeilor. Geanta cu lanț are și problemele pungilor cu lanț. Să vedem cum lanțul pungii cu lanț este scurt? Ce ar trebui să fac dacă lanțul este ambalat? Ce sezon este potrivit pentru pungile cu lanț?

Geanta cu lanț, aceasta este cunoscută. Multe femei le plac foarte mult. Sunt foarte zeiță. Să vedem cum lanțul lanțului este scurt? Ce ar trebui să fac dacă lanțul este ambalat? Ce anotimp este potrivit pentru pungile cu lanț:

Cum să schimbi lanțul pungii de lanț:

Răspuns 1: Cât de mult este lungimea, trebuie doar să folosești o gară ascuțită pentru a deschide pentru a deschide clește cu o gură îndreptată pentru a deschide Se deschide, anulează excesul de păr, apoi anulează excesul. Apoi combinați restul.

Răspuns 2: Descărcați o secțiune cu un clește de tigru și alegeți -o înapoi în funcție de original.

Răspuns 3: Puteți merge în locul în care puteți repara pantoful pentru a vedea dacă puteți tăia puțin

Răspuns 4: partea este înnodată, lăsați un inel, apoi atârnă Un pandantiv potrivit pentru a -l acoperi.

Ce ar trebui să fac dacă barele de lanț sunt deconectate:

1. Puteți utiliza 2%soluție de acid oxalic pentru a o îndepărta în apă caldă la aproximativ 50 de grade, apoi Clătiți cu apă. Folosiți 3-4 pastile de vitamina C din cereale pentru a se strecura în pulbere, presărați-o în hainele înmuiate, apoi spălați-o cu apă de mai multe ori pentru a îndepărta petele de rugină.

2. Dacă este ruginit, puteți utiliza 10%acid oxalic, limonadă și amestec de apă pentru a înmuia zona ruginită și a le cufunda în apă sărată groasă. După 1 zi, spălați -l.

3. Rugina de pe decorare poate fi răzuită cu un cuțit, iar apoi la lac de unghii este prescris.

Ce anotimp este potrivit pentru pungile cu lanț:

De fapt, accesorii similare precum pungile sunt în general frecvente în patru sezoane. Dacă doriți cu adevărat să spuneți că culoarea nu absoarbe căldura și Este foarte plin de viață și vesel și este recomandat să folosești o geantă mică vara. Va fi foarte bun iarna și, desigur, este bine să intri în conflict cu culoarea îmbrăcămintei generale.

Metoda lanțului pungii cu lanț modificat este introdusă aici. Dacă există o colorare a lanțului, este necesar să luați în considerare colorarea. Acordați atenție potrivirii culorilor.

Previous Article

Ce marcă de umbră de ochi este ușor de utilizat și nu este scumpă

Next Article

Care marcă de rimel este ușor de utilizat

Cum se potrivește cu hainele de suspendare

Camisolul mic este un tip foarte sexy în îmbrăcămintea fetelor. Majoritatea fetelor aleg să folosească un camisol mic pentru un fundal, dar, de fapt, poate fi bine și cu un mic camisol mic vara. În […]

Dureri abdominale mici Leucoreea de sex feminin

1. Care este anormalitatea durerii abdominale mici? … Bună ziua, dureri abdominale mici, vecinătatea poate fi inflamație ginecologică poate folosi alb buon 15 grame de alb 10 grame de yunxiao 15 gram anexe 10 grame […]