Femeia în timpul iernii cu haine arată bine?


Iarna rece se apropie și mai aproape, iar hainele subțiri nu sunt suficiente pentru a rezista la frig; Dacă purtați prea greu, există o femeie frumoasă care iubește frumusețea. Deci, cum să potriviți hainele în toamnă și iarna este, de asemenea, un lucru foarte supărător. Cu toate acestea, vom profita de tendința tendinței, stăpânesc această abilitate potrivită, alegeți un set de îmbrăcăminte caldă și nerezolvată, nu foarte dificilă.

Iarna, indiferent de modul în care purtarea este inseparabilă: pulover pulover

Puloverul este împărțit în multe feluri, mai întâi împărțit în cașmir, tricotat, tabere etc. din material. Din versiune, este împărțită în modele, slăbire, modele lungi pot alege în funcție de corpul lor propriu și stilul favorit, și indiferent de ce pulover de stil material este foarte bun, cu jacheta jos, ia un vesta de bumbac, haina de lână haina, luați niște jambiere mici, o jumătate de rochie etc. sunt la modă la modă.

Multe femei nu sunt foarte ideale. Xiaobian În conformitate cu tendința de tendință din acest an și grupul de rochie de masă, cel mai popular meci este încă slăbită pulover + pantaloni subțire, pulovere pentru a alege culoarea solidă de înaltă guler Versiunea liberă este ușor leneș, elegant , Foarte femei!

Slim Squats este foarte important, alegeți greșeala cu puloverul, fără meci, deoarece puloverul alege puloverul de guler lung de culoare solidă, apoi picioarele mici nu vor alege prea ton. Încercați să alegeți o mică fantezie, cum ar fi imaginea de mai sus; țesături de linie fină, picior de pantaloni subțire ultra-picioare, trageți vizual tipul lung de picior, subțire și mare, primăvara și toamna pot purta, cu puloverele foarte potrivite.

Această tendință elegantă este potrivită: Puloverul superior al corpului de înaltă slăbire + pantaloni de grilă, întregul pare foarte simplu și elegant, corpul superior este liber, pulover stil leneș, corpul inferior este subțire, pantaloni subțiri, cele două sunt foarte complementare dreptate , Foarte femeie! Cred că deja vă place acest set de potrivire?

Previous Article

Haina pentru bărbați Ce pulover, pantaloni, pantofi arata bine

Next Article

Cum să purtați corp subțire în forma de pere?

Care este prețul stilului de decorare a broșului?

Brosa este folosită pentru decorare. Multe haine frumoase sunt decorate cu broșă. Care sunt stilurile decorului broșei? Care este prețul broșelor? Broșala este folosită de multe femei pentru decorare. Dacă aveți o broșă, simțiți că […]