Daunele menstruației prelungite

Introducere: În timpul utilizării diferitelor aparate de uz casnic și echipamente electronice, în timpul utilizării vor fi produse diferite unde electromagnetice. În corpul uman, corpul uman va avea un impact rău asupra disfuncției endocrine și reproductive ale femeilor, ceea ce duce la tulburări endocrine și tulburări menstruale.

.

1. Presiune

Femeile care au vârsta copilului, dacă sunteți sub presiune pentru o lungă perioadă de timp, sullen sau emoțional, vor inhiba funcția glandei hipotalamice hipotalamice. Fără ovulație, menstruația începe să fie să fie dezordonat.

2. lacom.

Frigul menstrual al femeilor va provoca vase de sânge în cavitatea pelvină, ceea ce duce la tulburări ale funcției ovariene, care pot provoca prea puțin flux menstrual sau chiar amenoree.

3. Undele electromagnetice.

Diverse aparate de uz casnic și echipamente electronice vor produce diferite unde electromagnetice în timpul utilizării. În corpul uman, corpul uman va avea un impact rău asupra funcției endocrine și reproductive ale femeilor, ceea ce duce la tulburări endocrine și tulburări menstruale.

al patrulea, constipație.

Constipația poate provoca tulburări menstruale ale femeilor. După ce scaunul din rect este umplut excesiv, colul uterin va fi împins înainte, iar uterul este înclinat înapoi. Dacă uterul se aplecă în mod repetat pentru o lungă perioadă de timp, vena din ligamentul larg va fi comprimată și deblocată. Peretele uterin va fi congestionat și va pierde elasticitatea, provocând dureri de spate scăzute și tulburări menstruale.

V. Droguri.

abuzează sau utilizează o cantitate mare de antibiotice, care pot provoca tulburări menstruale, ovulație și amenoree pentru femei. Deoarece aceste medicamente inhibă și rănesc rezistența propriei corpului uman, ele duc la disfuncția corpului.

Previous Article

Bărbatul de 50 de ani nu are viață soțului și soției, de ce trăiesc soțul și soția?

Next Article

Butonul din burtă este rece și poate provoca menstruația neregulată

FIRME FASHION STREET 2018

Vino și aruncă o privire la fotografiile de stradă recent colectate în 2018, în speranța de a oferi o inspirație pentru uzura ta de vară. Spre deosebire de culoarea albastră cu propria sa răcire, verde […]