Primul verificare TCT cervicală a rănit?

1. Care este testul TCT ginecologic? Este dureros
ar trebui să fie anti -cancer, iar celălalt este HPV care este tumora anti -umană sau ceva de genul, în principal oglinzi vaginale electronice. Durerea poate fi eroziunea cervicală
[ 123]


Bună ziua: TCT aparține articolelor de screening de cancer de citotom cervical. Boli, verificați cancerul de col uterin și cancerul de col uterin. Nu există durere în timpul examinării.


“Doctorul îți spune” -eep Toate femeile ar trebui să facă TCT?

2. Examinarea TCT și racletul cervical este același tip?

Cele două tipuri sunt diferite, cel puțin prețul este diferit. Nu răzuiește carnea … de obicei nu doare.


3. Este examinarea TCT a răzuirii cervicale? Mă doare atunci când inspecția nu este dureroasă?
Examinarea TCT este diferită de răzuirea cervicală, dar precizia este mai mare, nu va face rău, vă rugăm să vă asigurați!

TCT este un examen de citologie lichidă cervicală, cunoscut în mod obișnuit sub numele de perie cervicală, deoarece folosește o perie mică pentru a peria câteva ture pe col uterin, lipiți celulele cervicale vărsate de pe perie și Trimiteți -l la perie. Examinând, cu excepția cancerului de col uterin.


Deși este vorba de câteva secunde de acțiune, teoretic nu este dureros, dar unii oameni sunt mai sensibili și strigă tare când o fac.
4. După examinarea TCT cervicală, durerea vaginală este de câteva luni.
Nervii senzoriali ai colului uterin, similar cu nervii viscerali, sunt diferiți de durerea pielii. Acordați atenție cavității pelvine a durerii vaginale.

Previous Article

Negi flash sunt infectate în aceeași cameră

Next Article

Poate fi vindecat?