18 ani și 28 de ani vorbesc despre ceea ce distincte între 18 și 28 de ani

18 ani și 28 de ani au un deceniu, și vor exista unele lacune atunci când vorbesc despre căderea în dragoste. Cred că mulți oameni au acest sentiment. Să aruncăm o privire la diferențele între 18 și 28 de ani în dragoste.

Diferența dintre vârsta cuprinsă între 18 și 28 de ani

Diferența 1:

Când aveam 18 ani, cred că pot bea suficientă apă, atâta timp cât poate da Îmi place., o voi iubi fără nici un scrupur.

Înțeleg că pâinea este fundamentul iubirii. Pe baza iubirii, va lua în considerare realitatea.

Diferența 2:

Am 18 ani, nu vreau să vin. Când îmi place o persoană, o voi urmări.

Am 28 u200bu200bde ani, nu mai sunt ușor de mărturisit, iar oamenii care doresc să trăiască vor gândi de două ori.

Diferența 3:

18 ani, nu sunt de acord, ceartă.

Știe că el cunoaște temperamentul său, încercați să nu păstrați gura ca o sticlă.

Diferența 4:

La vârsta de 18 ani, dragostea este mai mult în campus, romantică pur și mai puțin de câțiva ani.
28 de ani, dragostea este mai mult în societate, amestecând realitatea.

Care este diferența dintre 18 și 28?

Când aveam 18 ani, îmi place cineva, nu voi ezita, vreau să las O altă parte a simțit toate entuziasmul meu de 360 u200bu200bde grade. Mai târziu, am devenit o fată bună de 28 de ani și am știut, de asemenea, că a fost o rezervare înainte de a plăti. Toată lumea așteaptă cu nerăbdare o mare dragoste, dar după acea vârstă, nu suntem atât de buni.

Când îmi place singur, sunt foarte atent, încercați să nu atingeți obstacolul emoțional al celeilalte părți și nu vreau să încerc pe cineva care să-mi placă. În schimb, puneți această dragoste în inima voastră, dragostea, arată trei puncte. Intrați din nou, vă întoarceți, dar vreau să fiu un model nerușinat și puternic.

Am spus, pot fi încă reticenți să cred în ceilalți sau ar fi putut aștepta mult timp, așa că niciodată nu vreau să fiu dezamăgit. Obișnuiam că nu este nimic, oricum, voi întâlni oameni, nu mă așteptam să aștept o persoană și nu am îndrăznit să mă mișc data viitoare.

Când iubiți al 18-lea și 28, care este mai multă atenție

Când aveam 18 ani, cred că dragostea poate depăși totul, valoarea feței Este justiția, dar, de asemenea, există de multe ori, mulți tineri pot risipi;

28 de ani, am constatat că condițiile materiale sunt fundamentul iubirii, încercând să facă bani să-ți schimbe. Căutați o prietena care nu este foarte preocupată de fața lui. Vreau doar să mă simt confortabil, voi pune personajul înPrimul loc va analiza, de asemenea, dacă este potrivit pentru familii.

La vârsta de 18 și 28 de ani
Când aveam 18 ani, eram îndrăgostit, mintea mea este tot TA, ca și cum întreaga lume este umplut. Full, nu este întotdeauna suficient.Deci, nu ignor conștient prietenii din jurul tău, tot felul de frați și surori se adună împreună pentru a se ridica.Nici măcar nu mi-am luat în mod conștient telefonul mobil când eram cu prietenii mei. M-am gândit că Ta face. Prietenul meu a spus că am uitat să iubesc, acest lucru este normal.
28 de ani este în dragoste, iubitul este la fel de important ca prietenii.Pe măsură ce avansați, veți înțelege că sunt indispensabili în viața voastră.Uneori este cel mai probabil când și prietenii sunt, de asemenea, cum ar fi.Nu există nici o presiune, nu există sentimente, nici o chestiune trivială de familie, va fi bună.Prietenii au luat timp să se adune, să vorbească și un lucru foarte fericit, ameliorează presiunea vieții ocupate.

Previous Article

O femeie doare complet visul de perseverență, este foarte trist.

Next Article

Este alb cu miros sever?

Hulla Circle Slim Move Movement Correction Eroare

Ghid: Atunci când agitați cercul hula, cercul se va ciocni cu oasele în jurul cavității pelvine, precum și cu organele interne ale abdomenului și înapoi. Când nu o obțineți bine, ați suferit deja „răni interne” […]